(026) 482 00 90 info@kwadviseurs.nl

De Kruijf & De Waal adviseurs is een jong en professioneel accountantskantoor.

Rob de Waal

Rob de Waal, adviseur/directeur

Rob heeft jarenlange ervaring op het gebied van advisering en accountancy en begeleidt en adviseert met name onze grotere MKB- en internationale cliënten.

 

Rob de Waal

Hans de Kruijf, Register Belastingadviseur/directeur

Hans heeft jarenlange ervaring op het gebied van fiscale aangiften- en advisering en accountancy en adviseert met name onze MKB cliënten.

 

Rob de Waal

Kitty ten Westenend, officemanager

Kitty heeft ruime ervaring op het gebied van particuliere aangiften en toeslagen. Daarnaast ondersteunt zij bij de invoer van administraties en verzorgt zij het secretariaat.

 

Rob de Waal

Werner ten Westenend, adviseur/Register Belastingconsulent

Werner heeft ruime ervaring op het gebied van fiscale aangiften- en advisering en accountancy en adviseert met name onze MKB cliënten.

 

Rob de Waal

Mark Kemperman, adviseur/bedrijfseconoom

Mark heeft jarenlange ervaring op het gebied van advisering en accountancy en begeleidt en adviseert met name onze grotere MKB- en internationale cliënten.

 

Rob de Waal

Max Kirschbaum, Register Salarisadministrateur/Register Belastingconsulent

Max is werkzaam als salarisadministrateur. Daarnaast ondersteunt hij bij de invoer van administraties en verzorgt hij de kantoor- automatisering en adviseert en begeleidt hij cliënten bij automatiseringsvraagstukken.

 

Rob de Waal

Sandra Schellenberg, Register Payroll Professional

Sandra heeft ruime ervaring op het gebied  van salarisverwerking en adviezen op het gebied van loonbelasting en sociale verzekeringen. Zij adviseert en begeleidt al onze cliënten waarvoor wij salarisverwerking doen.

 

Rob de Waal

Jan Wigman, adviseur

Jan heeft jarenlange ervaring op het gebied van advisering en accountancy en begeleid en adviseert met name onze MKB cliënten.

 

Rob de Waal

Peter de Bakker, Register Belastingadviseur

Peter heeft jarenlange ervaring op het gebied van fiscale aangiften- en advisering en adviseert met name onze MKB cliënten.  

 

Rob de Waal

Dolf IJkhout, adviseur

Dolf heeft jarenlange ervaring op het gebied van advisering en accountancy en fiscale aangiften en begeleidt en adviseert met name onze MKB cliënten en verzorgt hij particuliere aangiften.