(026) 482 00 90 info@kwadviseurs.nl
De Kruijf & De Waal adviseurs is een jong en professioneel accountantskantoor.
Rob de Waal
Rob de Waal, adviseur/directeur

Rob heeft jarenlange ervaring op het gebied van advisering en accountancy en begeleidt en adviseert met name onze grotere MKB- en internationale cliënten.

 

Rob de Waal

Max Kirschbaum, Register Payroll Professional/Register Belastingconsulent/directeur

Max heeft ruime ervaring op het gebied van salarisadministraties en fiscale/sociale wetgeving. Daarnaast verzorgt hij de implementatie van nieuwe (digitale) administraties, verzorgt hij de kantoor- automatisering en adviseert en begeleidt hij cliënten bij automatiseringsvraagstukken.

 

Rob de Waal
Hans de Kruijf, Register Belastingadviseur

Hans heeft jarenlange ervaring op het gebied van fiscale aangiften- en advisering en accountancy en adviseert met name onze MKB cliënten.

 

Rob de Waal
Kitty ten Westenend, officemanager

Kitty heeft ruime ervaring op het gebied van particuliere aangiften en toeslagen. Daarnaast ondersteunt zij bij de invoer van administraties en verzorgt zij het secretariaat.

 

Rob de Waal
Werner ten Westenend, adviseur/Register Belastingconsulent

Werner heeft ruime ervaring op het gebied van fiscale aangiften- en advisering en accountancy en adviseert met name onze MKB cliënten.

 

Rob de Waal
Mark Kemperman, adviseur/bedrijfseconoom

Mark heeft jarenlange ervaring op het gebied van advisering en accountancy en begeleidt en adviseert met name onze grotere MKB- en internationale cliënten.

 

Rob de Waal
Dolf IJkhout, adviseur

Dolf heeft jarenlange ervaring op het gebied van advisering en accountancy en fiscale aangiften en begeleidt en adviseert met name onze MKB cliënten en verzorgt hij particuliere aangiften.

 

Rob de Waal
Peter de Bakker, Register Belastingadviseur

Peter heeft jarenlange ervaring op het gebied van fiscale aangiften- en advisering en adviseert met name onze MKB cliënten.