(026) 482 00 90 info@kwadviseurs.nl

Deskundige begeleiding en het juiste advies voor de startende ondernemer.

Startersbegeleiding

Vaak begint het met een goed idee of de mogelijkheid om een bestaande onderneming of een gedeelte hiervan over te nemen. Hoe dan ook, u denkt er serieus over na om de sprong naar zelfstandig ondernemerschap te maken. Vanaf dat moment loont het zeer zeker de moeite om eens een bezoek te brengen aan een deskundige adviseur om een en ander door te spreken. Hij kan voor u de financiële haalbaarheid beoordelen en aangeven wat er zoal op uw pad komt indien u een onderneming start.

Een ondernemingsplan bestaat uit twee onderdelen. Een beschrijvend gedeelte en een financieel gedeelte. In het beschrijvende gedeelte deelt de ondernemer mee waar hij/zij met de onderneming naar toe wil, hoe dit te bereiken en met welke middelen. Uit het financiële gedeelte blijkt de impact van de gemaakte keuzes. Dus met andere woorden: is het plan haalbaar, welke financiële middelen zijn benodigd en wat en wanneer kunnen welke zaken worden verwacht? In het ondernemersplan zet u de gewenste koers van uw onderneming uit en voorkomt u verrassingen. De adviseurs van De Kruijf & De Waal ondersteunen u graag bij het opstellen van uw ondernemingsplan.

Als u een onderneming koopt is het mede van belang dat de prijs juist is en dat het beoogde rendement gerealiseerd kan worden. De Kruijf & De Waal kan u middels deskundig advies bij deze vraagstukken ondersteunen.

Als startende ondernemer krijgt u te maken met nieuwe zaken zoals het voeren van een boekhouding, verzekeringen voor ondernemers, facturatie en gewijzigde belastingplicht. Ook bij deze vraagstukken geven wij u graag begeleiding en advies.